info@mdesigning.nl

Hallo! Leuk dat je onze website bezoekt.

 • Responsive Design
  De website zal zich automatisch aan het scherm aanpassen.
 • Zoekmachine optimalisatie
  In zoekmachines op de juiste manier gevonden worden.
 • Laten onderhouden
  Laat ons je website beheren en onderhouden tegen een laag tarief.
 • Statistieken inzien
  Bekijk gratis alle statistieken van je website.

Informatie & Werkwijze

Op deze pagina hebben wij een overzicht gemaakt met meer informatie. Toch nog een vraag? Neem dan contact met ons op.

 • Hoe werkt het bestellen van een website?

  Heel simpel. Op de websites pagina kun je een pakket uitkiezen. Klik op de bestel knop, vul je informatie in en klik op verzenden. Vervolgens sturen wij je zo snel mogelijk een e-mail met verdere informatie.

 • Kan ik de status van mijn website bekijken?

  De website wordt altijd in een testomgeving gebouwd. Zodra er een solide basis staat zullen wij je een e-mail sturen met een adres waar je de website kunt bekijken.

 • Ik heb speciale eisen/wensen, wat nu?

  Het handigste in dit geval is om contact met ons op te nemen of een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij nemen vervolgens weer contact met je op om het één en ander te bespreken of je meer informatie toe te sturen.

 • Is MDESIGNING telefonisch bereikbaar?

  Nee. Als internetbedrijf leveren wij geen telefonische ondersteuning en we hebben daarom ook geen telefoonnummer op onze website staan. Dit omdat wij onze diensten zo goedkoop mogelijk willen aanbieden. Bovendien heeft e-mail zich bewezen als een veel geschikter medium om ondersteuning te geven. Ook kunnen we beter prioriteit geven aan de vragen die dat nodig hebben. Ten slotte kunnen we je eventueel ook een handleiding toesturen indien dat nodig is. Overige zaken hebben bewezen ook via e-mail te kunnen en zijn soms zelfs omslachtig om via de telefoon te doen.

 • Hoe worden de websites bij MDESIGNING gebouwd?

  Wij bouwen de meeste websites helemaal op van een lege basis. Onze Starter Websites worden wel in een vast stramien ontworpen, daardoor kunnen de kosten lekker laag blijven. Alle websites worden met de W3 standaarden gebouwd.

 • Hoe gaat het onderhouden van de website te werk?

  Je stuurt ons een e-mail met de nodige aanpassingen. Wij berekenen hoeveel werk hier in gaat zitten en laten je weten hoeveel het zal gaan kosten voordat wij de aanpassingen doorvoeren. Sommige aanpassingen, zoals bijvoorbeeld een kleine tekstwijziging, worden meestal kosteloos door ons gedaan.

 • Kan ik mijn website zelf onderhouden?

  In principe beheren wij de websites zelf. Het is met een zogeheten Content Management System (CMS) - een systeem waarbij je je website zelf kunt beheren, wel mogelijk. Dit doen wij alleen als je de website ècht zelf wil onderhouden. De reden waarom wij dit toch liever zelf doen is omdat een hoop gebruikers zich erop lijken te verkijken. Een onschuldige aanpassing kan er op het oog er netjes uitzien, terwijl het technisch gezien wellicht helemaal niet goed inelkaar zit.

 • Hoe gaat MDESIGNING met mijn gegevens om?

  Wij vinden je privacy enorm belangrijk. Op onze privacy pagina staat beschreven hoe wij met je gegevens omgaan.

Stappenplan

Om een website op basis van jouw ideeën en wensen te realiseren is een stappenplan nodig. Deze stappen staan hieronder vermeld. Je kunt op een stap klikken om meer informatie te verkrijgen. Bij eventuele vragen kun je altijd contact met ons opnemen.

 • Stap 1: wat zijn je wensen?

  We beginnen met de eerste fase: wat heb je nodig? Wat wil je ermee bereiken? Wij maken allereerst een lijstje met al je wensen. Wij vragen aan jou wat je wil bereiken met je website en welke functionaliteiten deze zou moeten hebben. Denk hierbij aan een fotoalbum, beveiligd gedeelte, wisselende foto's enzovoorts. Zijn er al bestaande websites die je aanspreken? Wij proberen een goed beeld te krijgen van wat je zelf voor ogen hebt.

 • Stap 2: ontvangst vrijblijvende offerte

  Op basis van al je wensen gaan wij alles analyseren en sturen wij je een offerte toe. Hierin staan al je wensen en de uiteindelijke prijs. Zo weet je duidelijk van te voren waar je aan toe bent. Mocht je tijdens de ontwikkeling van de website je wensen bijstellen, dan hoor je van te voren of dit consequenties heeft voor de prijs. Zo voorkomen we verrassingen achteraf. Wij gaan je na het versturen van de offerte ook niet lastig vallen. Je kunt op elk moment contact met ons opnemen zodra je ons een "GO" wil geven of als je iets wil bespreken. De offerte heeft uiteraard wel een vervaldatum, dus wacht niet te lang.

 • Stap 3: opsturen beeldmateriaal

  Nadat wij een akkoord van de offerte hebben bereikt zullen wij je om beeldmateriaal vragen. Denk hierbij aan een logo, foto's, teksten of andere benodigdheden. Wij kunnen je hiermee eventueel ook ondersteunen.

 • Stap 4: web design - het ontwerpen van je website

  Met al de ontvangen materialen kunnen wij aan de slag om je wensen naar een uiteindelijk ontwerp vertalen.

 • Stap 5: wat vind je van het ontwerp?

  Nadat wij het ontwerp af hebben laten we deze aan je zien. Het is dan nog geen werkende website maar je krijgt wel al een goed idee hoe het er uiteindelijk uit komt te zien. Eventuele opmerkingen van jouw kant nemen we mee om tot een resultaat te komen waar je tevreden over bent.

 • Stap 6: web development - het bouwen van je website

  Het ontwerp is door jou goedgekeurd, dus kunnen wij beginnen met het bouwen van je website. In een testomgeving wordt de website volgens het gemaakte ontwerp gebouwd.

 • Stap 7: testen van je website

  Als we klaar zijn met het bouwen van je website krijg je van ons toegang tot de testomgeving. Het is daar voor jou mogelijk om de website helemaal uit te proberen. Klopt er iets niet of moet er toch iets anders? Dan gaan wij daaraan werken totdat alles naar wens is.

 • Stap 8: oplevering van je website

  Na de testfase - en jouw goedkeuring, verhuizen wij de website en zullen wij alles live zetten.